Image

  Onze sponsoren

  ZuydLAN bestaat niet zonder onze sponsoren. Deze bedrijven maken mogelijk dat wij onze deelnemers voor een relatief lage prijs deel kunnen laten nemen aan de leukste studenten-LAN van Zuid Limburg! Hieronder staan ze allemaal nog eens, samen met wat meer informatie over deze bedrijven.

  Ook sponsor van ZuydLAN worden? Neem contact met ons op via de onderstaande button!

  Hoofdsponsoren

  Zuyd Hogeschool
  Zuyd Hogeschool
  Website: www.zuyd.nl
  SouthernHill
  SouthernHill

  Diamond Sponsoren

  Etesian IT consulting
  Etesian IT consulting
  Wij helpen klanten en organisaties met het realiseren van complexe IT vraagstukken. Dit doen we door de inzet van ervaren en vakkundige IT professionals.

  Onze oplossingen richten zich op de optimalisatie van informatievoorziening, ontwikkeling, implementatie en beheer van complexe IT vraagstukken en mobiele toepassingen. Dit doen we met twee competence lines: Application Development en Management Consultancy.

  Samen succes behalen en leren van en met elkaar, dat is voor ons: A fresh wind in IT.

  Website: www.etesian.nl
  Ivengi
  Ivengi
  Wij helpen klanten en organisaties met het realiseren van complexe IT vraagstukken. Dit doen we door de inzet van ervaren en vakkundige IT professionals. Onze oplossingen richten zich op de optimalisatie van informatievoorziening, ontwikkeling, implementatie en beheer van complexe IT vraagstukken en mobiele toepassingen. Dit doen we met twee competence lines: Application Development en Management Consultancy.

  Samen succes behalen en leren van en met elkaar, dat is voor ons: A fresh wind in IT.

  Website: www.ivengi.com
  Cebiq
  Cebiq
  Cebiq verleent zakelijke diensten op het gebied van SAP BI. We zijn gefocust op onze regio, maar tot onze klanten behoren ook de grotere internationale bedrijven. Onze dienstverlening bestaat uit consultancy en beheer. Consultancy doen we graag bij onze klanten op locatie, beheer kunnen we ook op afstand.

  We opereren als een team van dé specialisten in deze dienstverlening. Ons team bestaat uit specialisten met een drive voor succes. We hebben oog voor detail en overzicht van het geheel. We hebben onderling accentverschillen maar vullen elkaar daardoor goed aan. Het liefst zijn we allemaal vakinhoudelijk bezig!

  Website: www.cebiq.com

  Platinum Sponsoren

  2Invision Managed Services
  2Invision Managed Services
  PMC
  PMC
  PM Creations is een samenwerking tussen de bedrijven Mediatastisch en Ponthus. Samen maken we (voornamelijk webbased) software op maat en geven de klant altijd zo veel mogelijk advies op het gebied van IT. Daarnaast hebben wij een uitgebreide kennis van diverse frameworks die gemakkelijk kunnen worden toegepast. PMC werkt nauw samen in een cluster van bedrijven, waardoor er veel diverse vraagstukken en opdrachten beschikbaar zijn. Bij PMC leer je zelfstandig en in groepsverband werken aan diverse opdrachten afkomstig uit de praktijk. Echte uitdagingen van echte klanten.

  Ben jij er klaar voor om aan de meest innovatieve applicaties en websites te sleutelen? Wil jij je development skills in de praktijk laten zien? Ga naar www.pm-creations.com of mail naar info@pm-creations.com voor de mogelijkheden wat betreft stage en werk!
  © 2018 ZuydLANHeerlen. All Rights Reserved.