Image

  Onze sponsoren

  ZuydLAN bestaat niet zonder onze sponsoren. Deze bedrijven maken mogelijk dat wij onze deelnemers voor een relatief lage prijs deel kunnen laten nemen aan de leukste studenten-LAN van Zuid Limburg! Hieronder staan ze allemaal nog eens, samen met wat meer informatie over deze bedrijven.

  Ook sponsor van ZuydLAN worden? Neem contact met ons op via de onderstaande button!

  Hoofdsponsoren

  Zuyd Hogeschool
  Zuyd Hogeschool
  Website: www.zuyd.nl
  SouthernHill
  SouthernHill

  Diamond Sponsoren

  Etesian IT consulting
  Etesian IT consulting
  Wij helpen klanten en organisaties met het realiseren van complexe IT vraagstukken. Dit doen we door de inzet van ervaren en vakkundige IT professionals.

  Onze oplossingen richten zich op de optimalisatie van informatievoorziening, ontwikkeling, implementatie en beheer van complexe IT vraagstukken en mobiele toepassingen. Dit doen we met twee competence lines: Application Development en Management Consultancy.

  Samen succes behalen en leren van en met elkaar, dat is voor ons: A fresh wind in IT.

  Website: www.etesian.nl
  Ivengi
  Ivengi
  Durf jij succesvol te zijn?

  Wij wel. Ivengi.com staat voor durf en doorzettingsvermogen. Wij zijn alweer 17 jaar jong en maken jouw nog succesvoller. Hoe? Wij geven een creatieve, doelgerichte en zakelijke invulling aan al je online ambities.

  Wij ontwikkelen software, bouwen slimme websites en zijn specialisten in online marketing. Bovendien zijn wij gek van data en vinden het een uitdaging om hier informatie en kennis mee te maken. Nee wij doen hier niet ingewikkeld over en houden van een uitdaging!

  Omdat het anders kan!

  Onze uitleg is helder. Wij vinden dat toepassingen bruikbaar moeten zijn, managementinformatie leesbaar en websites gebruiksvriendelijk. Verder denken we graag mee als jij goede ideeën hebt. Dan blijft het niet alleen bij dromen. Dan gaan we voor doen!

  Website: www.ivengi.com
  Cebiq
  Cebiq
  Cebiq verleent zakelijke diensten op het gebied van SAP BI. We zijn gefocust op onze regio, maar tot onze klanten behoren ook de grotere internationale bedrijven. Onze dienstverlening bestaat uit consultancy en beheer. Consultancy doen we graag bij onze klanten op locatie, beheer kunnen we ook op afstand.

  We opereren als een team van dé specialisten in deze dienstverlening. Ons team bestaat uit specialisten met een drive voor succes. We hebben oog voor detail en overzicht van het geheel. We hebben onderling accentverschillen maar vullen elkaar daardoor goed aan. Het liefst zijn we allemaal vakinhoudelijk bezig!

  Website: www.cebiq.com
  Britghtlands
  Britghtlands
  De Brightlands Smart Services Campus in Heerlen maakt deel uit van Brightlands, een open innovatie community die bestaat uit 4 campussen en waar wetenschappers, ondernemers, studenten en investeerders samenwerken aan de grand challenges op het gebied van duurzaamheid en gezondheid.

  De Brightlands Smart Services Campus richt zich hierbij primair op het ontwikkelen en faciliteren van een community die data kan omzetten in slimme diensten. Founding fathers van de campus zijn APG, Maastricht University en Provincie Limburg met de Gemeente Heerlen als strategisch partner.

  Ben jij student en wil je in contact komen met de campus?

  Neem dan contact op met onze Talent Development afdeling via info.smartservices@brightlands.com of +31(0)6 51 559 065 en volg Brightlands Smart Services Campus via Facebook, Twitter, LinkedIn en de Campus Newsletter.

  Website: Brightlands

  Platinum Sponsoren

  2Invision Managed Services
  2Invision Managed Services
  PMC
  PMC
  PM Creations is een samenwerking tussen de bedrijven Mediatastisch en Ponthus. Samen maken we (voornamelijk webbased) software op maat en geven de klant altijd zo veel mogelijk advies op het gebied van IT. Daarnaast hebben wij een uitgebreide kennis van diverse frameworks die gemakkelijk kunnen worden toegepast. PMC werkt nauw samen in een cluster van bedrijven, waardoor er veel diverse vraagstukken en opdrachten beschikbaar zijn. Bij PMC leer je zelfstandig en in groepsverband werken aan diverse opdrachten afkomstig uit de praktijk. Echte uitdagingen van echte klanten.

  Ben jij er klaar voor om aan de meest innovatieve applicaties en websites te sleutelen? Wil jij je development skills in de praktijk laten zien? Ga naar www.pm-creations.com of mail naar info@pm-creations.com voor de mogelijkheden wat betreft stage en werk!
  © 2018 ZuydLANHeerlen. All Rights Reserved.