Eten en drinken

  De organisatie zorgt voor een ontbijt en een lunch, dit zit inbegrepen in de prijs van een ticket. Het avondeten wordt aangeboden door de cateraar Slagerij Heijgank, maar tegen een meerprijs. Op eigen gelegenheid eten/drinken/snacks mee nemen is uiteraard toegestaan met uitzondering van alcoholische versnaperingen. Heb je speciale wensen nodig ten aanzien van het eten (allergiën/diëten etc.) neem dan contact met ons op.

  Ontbijt

  Voor in de ochtend hebben we een goed ontbijt voor alle deelnemers: - Appeltje voor de dorst - Hardgekookt ei - Witte of bruine puntjes - Kaas - Boterhamworst - Cervelaat - Chocoladehagel (melk) - Pindakaas - Chocolade pasta - Aardbeien jam - Bosvruchten jam

  Lunch

  De ene dag zorgen we voor een broodje knakworst met saus, en de andere dag voor tostis!

  Avondeten

  's Avonds zorgen we ook dit jaar voor een catering/snack-service, in samenwerking met Slagerij Heijgank. De kosten hiervan zijn op eigen rekening, en je kan alleen contant betalen.

  Deze editie verzorgen we ook ouderwets weer een barbecue op de eerste avond! Ook deze kosten zijn deels voor eigen rekening. Deze kan je bij je tickets bij bestellen, voor het aantal deelnemers wat mee wil eten. Mocht je vegatrisch willen eten dan kan je dat ook daar aangeven.

  Dranken

  Tijdens de eetmomenten zorgen we ook voor diverse dranken, en wel de volgende:

  Chocomel
  Melk
  Sinasappelsap
  Thee
  Koffie/Thee (altijd beschikbaar)
   

  *Koffie en thee is altijd beschikbaar.

  © 2018 ZuydLANHeerlen. All Rights Reserved.