Algemene Informatie

  Dit jaar vindt de tiende editie van ZuydLAN plaats op 1 t/m 3 mei 2019 op Zuyd Hogeschool te Heerlen Belangrijke informatie hierover en meer details over data en tijden vindt je hieronder.

  Start: 1 mei 2019 14:00 (Early access 10:00, zie hieronder)
  Einde: 3 mei 2019 16:00
  Let op dat tijden onder voorbehoud zijn, deze zullen enkele weken voor het evenement definitief worden vastgesteld.

  Early access

  Dit jaar kan je voor een kleine meerprijs early access voor de zaal kopen! Wanneer je dit bij je tickets besteld dan kan je vanaf 10:00 's ochtends al in de zaal je rig opstellen en beginnen! Je kan dit tijdens je bestelling aan je producten toevoegen.

  Deelnemers

  ZuydLAN biedt plaats aan 110 deelnemers, verdeeld over 8 tafels. Deelnemers kunnen bij de aankoop van hun ticket plaatsen reserveren op de seatmap. Al onze deelnemers moeten op dag 1 van het evenement 16 jaar of ouder zijn! Dit wordt gecontroleerd middels een geldig identiteitsbewijs bij het inchecken van de deelnemer.

  Rokers ruimte: Niet aanwezig (buiten kan gerookt worden)
  Slaapzaal: Aanwezig
  Douches: Aanwezig
  Netwerk omschrijving:
  Internet verbinding: 2 gbit/s (aangeleverd door zuyd)
  Lan Verbinding één 100mbit/s verbinding per persoon
    2 gbit/s per tafel

  Eten en Drinken

  Door ZuydLAN wordt gezorgd voor ontbijt en lunch, dit zit inbegrepen in de prijs van een ticket. Voor avondeten verzorgen we op één avond een friet- en snackservice in samenwerking met Slagerij Heijgank.

  Barbecue

  Dit jaar verzorgen we ook weer een barbecue tegen een kleine meerprijs, deze dien je tijdens het bestellen toe te voegen als addon. Meer informatie over de inhoud van de BBQ volgt in de loop naar 2019 via de website!

  Bezoekers

  Binnen reguliere openingstijden van Zuyd Hogeschool zijn bezoekers van harte welkom. Wij vragen alleen dat bezoekers zich eerst melden bij de crew en zich houden aan het algemene reglement van ZuydLAN. Bij verstoringen en/of andere onregelmatigheden behouden wij ons het recht om een bezoeker de toegang tot ZuydLAN te ontzeggen.
  © 2018 ZuydLANHeerlen. All Rights Reserved.