Algemene Informatie

  Dit jaar vindt de negende editie van ZuydLAN plaats op 2 t/m 4 mei 2017 op Zuyd Hogeschool te Heerlen Belangrijke informatie hierover en meer details over data en tijden vindt je hieronder.

  Start: 2 mei 2018 14:00
  Einde: 4 mei 2018 16:00
  Let op dat tijden onder voorbehoud zijn, deze zullen enkele weken voor het evenement definitief worden vastgesteld.

  Deelnemers

  ZuydLAN biedt plaats aan 110 deelnemers, verdeeld over 8 tafels. Deelnemers kunnen bij de aankoop van hun ticket plaatsen reserveren op de seatmap. Al onze deelnemers moeten op<strong> dag 1 van het evenement 16 jaar of ouder zijn!</strong> Dit wordt gecontroleerd middels een geldig identiteitsbewijs bij het inchecken van de deelnemer.

  Rokers ruimte: Niet aanwezig (buiten kan gerookt worden)
  Slaapzaal: Aanwezig
  Douches: Aanwezig
  Netwerk omschrijving:
  Internet verbinding: 2 gbit/s (aangeleverd door zuyd)
  Lan Verbinding één 100mbit/s verbinding per persoon
    2 gbit/s per tafel

  Eten en Drinken

  Door ZuydLAN wordt gezorgd voor ontbijt en lunch, dit zit inbegrepen in de prijs van een ticket. Avondeten zal aangeboden worden, maar tegen een meerprijs. Hierover komt op een later tijdstip meer informatie.
  Klik hier voor meer informatie over de catering

  Bezoekers

  Binnen reguliere openingstijden van Zuyd Hogeschool zijn bezoekers van harte welkom. Wij vragen alleen dat bezoekers zich eerst melden bij de crew en zich houden aan het algemene reglement van ZuydLAN. Bij verstoringen en/of andere onregelmatigheden behouden wij ons het recht om een bezoeker de toegang tot ZuydLAN te ontzeggen.
  © 2018 ZuydLANHeerlen. All Rights Reserved.